Reiki III, Mastertaso

Reiki

Oma yksilöllinen prosessi ja syvä matka itseesi.
Energioiden tuntemisen opettelua.
Hiljentymisharjoituksia.
Kurssi koostuu muutamasta kertauskurssista, yksilötapaamisista, erilaisista harjoitteista.

Vähintään vuoden mittainen tutkimusmatka energioihin ja sinuun. Kuljen rinnallasi, autan löytämään vastauksia sisältäsi. Kysyn kysymyksiä, sinäkin voit kysyä ja pohdimme yhdessä.

Tämän kurssin jälkeen voit toimia myös opettajana.

Hinta: 1000€, jonka voit maksaa joko yhdessä erässä tai kolmeen erään jaettuna. Voit suorittaa kolmanneksen kurssin hinnasta myöskin vapaaehtoistyönä yhdessä sopimaamme kohteeseen.

Tässä erään Reiki Matkan käyneen lausunto: ”Olen opiskellut Hannelen johdolla Reiki l- ja Reiki ll -kurssit sekä hän on ollut opettajani ja ohjaajani Reiki Master -prosessissani. Hannelen kurssit ovat lempeän käytännönläheisiä. Pitkä kokemus näkyy varmana ja koskettavana, mutta myös iloisena ja välittömänä tapana ohjata oppilaita. Hannele kuuntelee ja osaa aina kysyä ne oikeat kysymykset. Hannelen kurssien ansiosta olen saanut lisää varmuutta, tasapainoa ja luottamusta elämääni. Hänen ohjauksessaan olen tutustunut syvemmin itseeni, ja niissä vaikeissa ja epämiellyttävissäkin prosesseissa olen voinut aina luottaa hänen tukeensa, että löydän sen askeleen taas eteenpäin.”