Energiahoito, Reikihoito

Lähihoito

Energiahoidot teen enimmäkseen Reikimenetelmää soveltaen.

Hoito tehdään yleensä makuuasennossa ja hoidettava on pukeissa. Se voidaan tehdä myös istuma-asennossa ja lyhyempänä kuin tunnin mittaisena, silti sillä on tehoa. Koko hoito on kuitenkin aina suositeltavampaa lopputuloksen kannalta.

Kokonaisen Reikihoidon aikana käyn kehon läpi asettamalla käteni hoidettavan keholle tai kehon lähietäisyydelle. Hoito on kiireetön aika sinulle ja kestää noin 60-75 minuuttia. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne, missä sitä tarvitaan. Minun tehtäväni on olla mahdollisimman läsnä tilanteessa ja auttaa prosessoimaan siinä, mitä hoidon aikana tulee esille.

Reikihoito rauhoittaa ja rentouttaa ja voi tuntua erilaisina virtauksina, viileytenä, lämmöntuntemuksina, kihelmöintinä jne keholla. Voi tuntua kuin miellyttävä valoisa säteily ympäröisi hoitotapahtumaa. Energia hoitaa koko olemusta: kehoa, tunteita ja mieltä. Se voi auttaa kohentamaan olotilaa kaikilla noilla osa-alueilla. Monet hoidon kokeneet ovat kertoneet ihmeellisistä tuloksista ja vammojen nopeasta paranemisesta jne. Reikihoidon voi tehdä myös kaukohoitona tarvittaessa. Reikiä voi käyttää lisähoitona minkä tahansa muun hoitomuodon rinnalla. Reikihoidon ei ole tarkoitus korvata lääkärin määrämiä hoitoja ja lääkkeitä vaan sitä voi käyttää niiden lisänä.

Reiki voi hyödyttää ja auttaa ketä tahansa. Se on myös yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen henkisen parantumisen ja itsensä kehittämisen tapa. Sitä on käytetty apuna kaikenlaisten sairauksien ja epätasapainotilojen hoidossa. Reikiä voi käyttää lääkkeiden haitallisten vaikutuksien vähentämiseksi ja itse lääkehoidon toimivuuden avustajana sekä vammojen nopeampaan paranemiseen

Sana Reiki tulee kahdesta japaninkielisestä sanasta – Rei: ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” ja Ki: ”Elämän energia”. Reiki siis merkitsee ”korkeamman viisauden ohjaamaa elämän energiaa”.

Reiki ei ole uskonto, vaan tasapainottava ja eheyttävä hoitomenetelmä. Sen harjoittajille on annettu muutama eettinen ohje. Menetelmän kehittäjä Mikao Usui tahtoi opastaa seuraajiaan toimimaan ja elämään tavalla, joka luo harmoniaa ympäristöön. Hän laati viisi eettistä ohjetta, joiden mukaan elämällä jokainen voi kehittää yleistä hyvinvointia ja harmoniaa. Ne ohjeet ovat: Tänään en kanna vihaa, päästän irti huolestumisista, tänään olen kiitollinen, teen työni tunnollisesti ja kunnioitan vanhempiani ja opettajiani. Läsnäolostahan nuo ohjeet kertovat. Läsnäoloa ovat monet opettajat ympäri maailman ja kautta aikain opettaneet. Reikiin se kuuluu myöskin.

Energiahoito etänä, kaukohoito

Reikiä voidaan tehdä myös etähoitona.
Etähoito on yhtä tehokas kuin lähihoito, mutta lähihoidon kontakti ja keskusteluyhteys puuttuvat. 
Muistathan varaamasi etähoidon aikana pysähtyä ja rauhoittua vastaanottamaan lähetyksen. Kannattaa ottaa aikaa rauhoittumiseen noin 15 minuuttia jo ennen etähoidon alkamista, silloin olet vastaanottavaisempi.

Yhden etähoidon kokonaiskesto on noin 30 minuuttia. 

Varatessasi ajanvarauksesta etähoitoa, pyydän sinua suorittamaan etähoidon hinnaston mukaisen hinnan etukäteen
tilille FI97 5730 0820 4709 67.
Pyydän myös jättämään ajanvarauksen lisätietokenttään lyhyen tilanneselostuksen ja muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi, että voimme kommunikoida hoidon jälkeen tai tarvittaessa myös hoitoa ennen.