Intuitiivinen Kehoterapeutti

Opit ja harjaannut tekemään hyvin monipuolista intuitiivista kehokeskeistä tunnetyöskentelyä asiakastyössä. Tämä lähestymistapa on erinomaisen palkitseva sekä tekijälle että asiakkaalle.

Tehokas työskentely asiakkaan kanssa on yhdistelmä tekemistä ja ei-tekemistä. Kaikkea ohjaa ensisijaisesti intuitio.  Prosessissa on annettava aikaa ja tilaa asiakkaalle niin, että hän voi itse osallistua tietoisesti vapautumis- ja eheytymistapahtumaansa. Me olemme täysin sydämin mukana, mutta meillä ei saa olla tarvetta viedä tilannetta siihen suuntaan, kuin mielessämme haluamme.
Meidän on heitettävä ”parantajan” viitta hartioiltamme ja annettava asiakkaallemme tilaa parantua prosessin kautta, eli hänen tunteillensa on oltava tilaa.
Meidän on pysyttävä herkkänä näkemään ja tuntemaan asiakkaan tarve ja energia.
Tarvitaan intohimo työskennellä toisten kanssa, sillä jos sydän ei ole työssä mukana, meiltä puuttuu tarvittava syvyys ja vakaumus ja silloin se on hedelmätöntä. Tähän työhön tarvitaan intohimo ja samalla terve irti päästäminen tuloksesta ja terapeutin omasta pätemisen tarpeesta. Tässä työssä meillä ei voi olla omia agendoja tai ego-pohjaisia tarpeita mukana.
Jos meillä on tarve tietynlaiseen tulokseen asiakkaan kanssa, esim. läpimurto, me emme tee palvelusta asiakkaalle vaan omalle egollemme.

Koulutuksen aikana tarkastelemme myös osallistujien lahjoja ja vahvuuksia sekä sitä miten kehittää niitä ja löytää lisää läsnäoloa erilaisiin tilanteesiin ja asiakastyöhön.

”Kehoterapeuttikoulutuksen sivutuotteena voit saada: tunne itsesi, tunnet toiset / oman elämäsi johtaja / oman elämäsi kapteeni.” Tämä koulutus  auttaa sinua luomaan itsellesi merkityksellisen työn ja sopii siis erinomaisesti myös itsetuntemuksen avaajana ja tukena.


Koulutuksen kokonaiskesto yhteen palaan käytynä on 10 kk, mutta sen voi myös suorittaa palasina jaettuna useammalle vuodelle. Koulutus koostuu viidestä eri moduulista, jotka kestävät 2 kk. Jokainen moduuli alkaa 2 päivän lähijaksolla ja sen jälkeen loppuosa zoom- ja puhelin yhteyksin sekä yksilö- että ryhmäkokoontumisin ja harjoittelujen parissa. Osallistujat lähettävät viikkoa ennen seuraavan moduulin alkua esseen menneestä moduulista ja tehdyistä harjoitusistunnoista.
-Viimeinen moduuli on kaiken aiemmin käydyn yhteen kokoamista, jonka aikana on näyttökokeet. Koulutukseen osallistujat toimittavat oman yrityssuunnitelmansa viimeistään viikkoa ennen viimeisen osan/lähimoduulin loppua. Saadakseen Säde Academyn myöntämän Intuitiivinen kehoterapeutti -diplomin kaikki osat on suoritettava.

Kurssijaksoille eli moduuleihin otetaan max 10 henkilöä kerrallaan. 

Opettajana toimii Hannele Säteentie, jolla on yli 20 vuoden kokemus, laaja kouluttautuminen erilaisiin hoitomuotoihin ja vahva intuitio sekä syvä oma trauma-/tunnetyöskentely läpikäytynä. Lisätietoja Hannelesta tästä linkistä tai etusivun alavalikosta. Hannelen entisiä kurssilaisia saattaa olla avustamassa joillakin moduuleilla.
Mahdollisuus haluttaessa joihinkin ulkopuolisiin luennoitsijoihin erillistä korvausta vastaan. (Esim. kiinalaisen lääketieteen esittelyä, numerologiaa, astrologiaa ja human designia, jäsenkorjauksen periaatteiden esittelyä, improvisaatiota, klovneriaa jne)

Hakeminen koulutukseen: 
-Laita sähköpostilla info@sadeacademy.fi oma esittelysi, yhteystietosi ja kerro, miksi haluaisit tähän koulutukseen mukaan. 
Haastattelen jokaisen kiinnostuneen. Lähetän myös tarkemman erittelyn eri moduulien aiheista.

Hinta: 340€/moduuli. Jokaisen moduulin maksu suoritetaan ennen sen alkua. Jos juuri tämä koulutus tuntuu sinulle oikealta, mutta budjettisi rajoittaa osallistumista, ota rohkeasti yhteys ja mietimme miten osallistuminen olisi silti mahdollista.

Matkat, majoitukset, ruokailut lähijaksolla ja mahdollisten lisäluennoitsijoiden kustannukset eivät sisälly hintaan.

Syksy 2023 ja kevät 2024 moduulien aikataulut Tampereella:

1. Intuitio, vaisto, läsnäolo, meditaatio, polariteetit 28.-29.10.2023
2. Sisäinen lapsi 6.-7.1.2024
3. Energiatyö ja hoitava ääni 24.-25.2.2024
4. Keho, tunteet, mieli, psykologia 27.-28.4.2024
5. Integrointi ja yrityssuunnitelma, lopputyö ja diplomi koko koulutuksen käyneille 29.-30.6.2024