Meditaatio

Oletko kiinnostunut meditaatiosta, mutta et oikein tiedä, miten sitä lähestyä tai miten toimia?

Tämä kurssi on juuri sinua varten. 

Kurssilla tutustumme useampaan tekniikkaan, joista voit löytää itsellesi eväitä meditaation aloittamiseen ja harjoittamiseen. Tekniikoilla ja niiden tietämisellä ei ole merkitystä, ellei niitä käytä ja harjoita. Mieltämme ja tunteimamme voimme harjoittaa samoin kuin lihaksia.  

Meditaatiosta on paljon myyttisiä käsityksiä, ajatuksia, oletuksia, odotuksia ja paljon myös vaativuutta asian tiimoilta. Tällä kurssilla löydät sinulle sopivan tavan ja ymmärrät, että meditaation ei tarvitse olla kovinkaan vaikeaa tai hankalaa sijoittaa päivärytmiin. 

Meditaatiota on tutkittu tieteellisesti paljon ja ne tutkimukset ovat paljastaneet, että meditaation harjoittamisesta on monenlaista hyötyä mm. terveydelle ja mielenrauhalle.
Itseensä voi tutustua meditaation avulla ihan uudella tavalla ja syvyydellä.  Kurssi toteutetaan 6 viikon mittaisena verkko-/etäkurssina, joka sisältää kirjallista ja videomateriaalia. Voit tehdä sen omaan tahtiisi. Suositeltavaa on, että pyrit tekemään harjoitukset säännöllisesti. 

Tämän kurssin hinta on 55€

Pääset aloittamaan tämän, kun laitat ensin viestin sähköpostilla info (at) sadeacademy.fi, suoritat kurssimaksun ja kun maksu näkyy Säde Academyn tilillä, saat ensimmäiset materiaalit ja harjoitukset sekä printattavana versiona että videolla.
Tilin numero FI97 5730 0820 4709 67 (Säde Academy Hyvinvointila)

https://youtu.be/QmlIz80-srA

https://youtu.be/0VcdWyym7BY
Metsämeditaatio